Sportkleding

Geplaatst op

Sporttenues op maat en in eigen design

Op het gebied van sporttenues zijn de laatste jaren vooral de specials populair geworden. Specials zijn complete tenues, die door u (de club of vereniging) in samenwerking met Blue Sport & Workwear worden vormgegeven.

Hoe gaat dit in zijn werk?

In samenspraak met de club wordt door Blue Sport & Workwear een compleet tenue met logo vormgegeven. Na akkoord wordt het tenue op transfers (papier) gezet. Als de club de bestelling doorgeeft met de maten en het logo van de sponsor voor de elftallen worden de gevraagde maten gemaakt. Dit gaat gepaard met gesublimeerde reclame en/of rugnummers.

Één of honderd shirts

Door deze werkwijze kan Blue Sport & Workwear de tenues te allen tijde naleveren. Één of honderd shirts, dat maakt niet uit. Onze kracht zit in de kwaliteit van de tenues, de snelheid en flexibiliteit waarmee geleverd kan worden. Binnen zes weken na akkoord van het ontwerpvoorstel zijn de bedrukte tenues klaar. Onbedrukte shirts/broeken binnen 3 á 4 weken.

Bekijk de video!

Bij Blue Sport & Workwear vinden we onze klanten erg belangrijk en daarom zijn wij tien jaar geleden begonnen met shirts in eigen design te maken. Hierbij maken wij gebruik van het sublimatieproces. In de video hierboven kunt u zien hoe dit proces van ontwerp tot compleet uniek shirt precies in zijn werk gaat.

Het begon ooit met voetbal, inmiddels levert Blue Sport & Workwear eveneens kleding voor handbal, volleybal, korfbal, badminton, hockey, tafeltennis en darts.

Een bestelpagina speciaal voor uw vereniging

Uw vereniging krijgt bij ons desgewenst een eigen pagina in onze webshop, waar de leden zelf tenues kunnen bestellen. Hiermee nemen wij, indien wenselijk, de gehele logistiek en distributie uit handen. De tenues en accessoires van uw vereniging worden aangeboden op een pagina met het logo en een paar mooie foto's van de vereniging.

> Ga naar de webshop voor verenigingen

Meer weten? Neem direct contact op.